Филтър за вода

Шифър: FV
Прост работен принцип:
ПРЕДФИЛТЪР – задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години, дори с десетилетия се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби.
• ГЛАВЕН ФИЛТЪР - с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали…).
• Използва се само при водопроводни инсталации от градския водопровод, където водата е микробиологично сигурна.
ПРЕДИМСТВОТО на този ФИЛТЪР ЗА ВОДА е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на ПРОТОЧНИЯ ФИЛТЪР можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.
Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор..
Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене:

Шифър: FV – цена 50,00лв.
Привилегированите потребители ползват 20% отстъпка!

P.S.Този продукт е използван и се използва от автора на тази страница и неговото семейство.

ВЛОЖКАТА НА ФИЛТЪРА ЗА ВОДА е негова съставна част. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата
Шифър: FV-UL – цена: 10,00лв.

Категории: Техника, Офис техника, Консумативи

Намерете в: RSI - СЪТРУДНИК НАДКА ЦАНКОВА


Да Не

Подобни продукти и услуги

Комплект за градина

Цена: 89.99 лв.

NCR RealPrice

Рекламни материали

Пейка - люлка Лотос

Касова ролка термо хартия - 10...

Цена: 4.50 лв.

Хартия - изкупуване, сортиране,...

Фото Хартия

Опаковъчна хартия

1 2 3 4 ... 13 14 15 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...